Bordenbouw elektriciteit

Home » Blog » Bordenbouw elektriciteit

Heeft u vragen over bordenbouw elektriciteit? Neem contact op.

✔  Industriële automatisatie

✔  Bordenbouw op maat

✔  Duurzame energie

 

Bordenbouw en industriële elektriciteit in Kortrijk

Bent u op zoek naar een bedrijf met expertise in bordenbouw en alles wat te maken heeft met industriële elektriciteit? Reken dan op de ingenieurs van VDZ in Kortrijk, West-Vlaanderen. Wij werken steeds met de beste merken, de meest kwalitatieve producten en vooruitstrevende technologieën om uw bedrijf beter te laten presteren. U kunt bij ons terecht voor systeemborden, algemene laagspanningsborden en andere modulaire of gecompartimenteerde schakelkasten.

Neem contact op

 

Vertrouw op onze bordenbouw en kennis van industriële elektriciteit

Bij VDZ kunt u zeker zijn van de beste oplossing op maat bij het invoeren van industriële elektriciteit. Bovendien zorgen we voor de nauwkeurige bordenbouw van uw elektrische schakel- en verdeelborden. Wij zorgen voor de volledige automatisatie die uw bedrijf nodig heeft. Daarbij schakelen we onze ervaren bordenbouwers in die elk type elektrisch bord voor u ontwerpen, nadat uw elektrisch schema is uitgetekend. Heeft u zelf al een ontwerp voor uw elektriciteit? Ook daarmee kunt u bij onze experten terecht. De bordenbouw gebeurt volledig volgens de richtlijnen en onder toezicht van de oorspronkelijke fabrikant in onze eigen werkplaats. Bovendien kunnen we de producten snel vervaardigen door onze nauwe samenwerking met de engineeringsafdeling. Met behulp van onze borden en algemene automatisatie van de productie zorgen we samen voor een betere return-on-investment.

 

Bestel uw borden op maat

Zoekt u nog naar een professionele partner voor uw elektriciteit en bordenbouw? Zoek dan niet verder en kom naar ons in Kortrijk in West-Vlaanderen voor een snelle en foutloze service. We streven telkens naar een constructieve relatie zodat wij u bij al uw projecten kunnen begeleiden en die ook opvolgen of vernieuwen in de toekomst. Blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en optimaliseer uw productieprocessen samen met ons. U kunt ons contacteren door te bellen naar +3251312792 of een e-mail te sturen naar info@vdz.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder.