DNA van elektriciteit en automatisatie

VDZ werd in 1988 opgestart door Geert Vandezande als eenmanszaak met specialisatie in elektriciteit heette toen nog “Electro Geert Vandezande”.

Ons bedrijf specialiseerde zich al snel in automatisatie voor de vlassector. Door de jaren heen groeide VDZ geleidelijk aan in zowel klanten maar ook in activiteiten uit tot een fullservice elektriciteits- en automatisatiebedrijf dat actief is in de meest uiteenlopende sectoren en ondernemingen.

Maxim Vroman trad in 2012 toe tot het familiebedrijf. Geruggensteund door een sterk team wordt VDZ verder uitgebouwd en ziet het bedrijf uit naar een bloeiende toekomst vol nieuwe uitdagingen en ambities.

Een hecht en professioneel team

VDZ werkt met een professioneel en gedreven team van ingenieurs, programmeurs, tekenaars en technici. We kennen weinig verloop en zetten in op een goede werksfeer en ruimte voor persoonlijke groei. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie en verantwoordelijkheid maar kan ook rekenen op de collega’s bij vragen of problemen. Dat maakt dat wij voor elke klant het onderste uit de kan kunnen halen en steeds de beste oplossing kunnen bieden. Ons teamwork maakt ons sterk als uw parnter in industriële elektriciteit en automatisatie.

Het VDZ team
Onze klanten, onze partners

VDZ streeft naar hechte en constructieve klantenrelaties. Wij vinden het belangrijk om eerst te luisteren naar uw noden en verwachtingen en kijken wat zowel praktisch als budgettair mogelijk is alvorens een oplossing op maat voor te stellen.

Bovendien houden we steeds de vinger aan de pols op het vlak van nieuwigheden en innovatieve technologieën. Zo kunnen wij u proactief van dienst zijn met nieuwe producten of verbeterde systemen en geven we u zo de mogelijkheden om eventuele investeringen te spreiden.

VDZ vormt zo graag uw partner voor industriële elektriciteit en automatisatie op lange termijn.

Sterke speler in elektriciteit en automatisatie
Uitgebreide & up-to-date kennis inzake wetgeving & normering
Alles in eigen huis, van studie tot uitvoering en opvolging
24/7 service bij problemen
Grote stock wisselstukken om u snel van dienst te zijn
> 30 jaar ervaring industriële elektriciteit & automatisatie
VDZ job
Zin in een boeiende job in een bloeiend bedrijf?

Ons team kijkt uit naar gemotiveerde collega’s.