24/7
@Your Service

De optimale werking van uw elektriciteit is cruciaal. Problemen met uw elektrische installatie of automatisatie kunnen uw volledige productie of het functioneren van uw bedrijf stilleggen. Dit kan u handenvol geld kosten. Net daarom hebben wij 24/7 een team van deskundige technici ter beschikking om u steeds bij te staan bij defecten.

DRINGENDE INTERVENTIE:

tijdens kantooruren:
051 32 27 92

buiten kantooruren:
0475 70 58 00

Met kennis van zaken

Problemen? Onze ervaren en opgeleide service-engineers staan zo snel mogelijk ter plaatse om deze op te lossen. Zij kunnen gebruikmaken van onze steeds uitgebreide voorraad aan kwalitatieve wisselstukken. Bovendien kunnen wij rekenen op onze betrouwbare leveranciers voor een snelle levering als bepaalde componenten besteld moeten worden. Zo zijn uw installaties en machines in de kortste tijd weer up and running!

Efficiënt geholpen!

Ons doel? Een constructieve lange termijnsrelatie met u uitbouwen. Wij zijn uw solide partner voor alles wat met elektriciteit en automatisatie te maken heeft. Uw efficiëntie is daarbij ons uitgangspunt. Daarom hechten wij veel belang aan een goed onderhoud en een goede opvolging van uw elektrische installaties. Wij houden u steeds op de hoogte als er bepaalde onderdelen verouderd zijn of vervangen moeten worden. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en kan u eventuele investeringen vooraf inschatten.

VDZ: service
Waarmee kan het VDZ team u helpen?

Neem vrijblijvend contact op