Hanssens Catering | Middleware

Sector: Voeding

Hanssens Catering serveert haar verse bereidingen elke middag aan scholen, collectiviteiten en haar eigen medewerkers.  De gevarieerde, lekkere maaltijden worden bereid met dagverse groenten, vlees en vis en worden via drie vestigingen naar de scholen gebracht. 

Project

Hanssens Catering heeft meerdere vestigingen over Vlaanderen. Alle vestigingen worden centraal gestuurd vanuit de hoofdvestiging te Gullegem.

Ze hebben verschillende weegschalen in gebruik per productieomgeving voor het afwegen van maaltijden. Deze weegschalen hebben een PLC aan boord om informatie over wegingen te communiceren. Hun ERP-pakket bevat alle informatie over de maaltijden, ritten en de uit te voeren wegingen. 

Hanssens Catering was op zoek naar een geschikte partij om de koppeling te maken tussen beide componenten.  De communicatie wordt door onze VDZ Middleware met de nodige zorg afgehandeld. Deze zorgt er enerzijds voor dat de input van data naar de verschillende PLC’s gecommuniceerd wordt en dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Anderzijds worden de resultaten van alle wegingen terug gekoppeld naar het ERP pakket om achteraf deze resultaten te verwerken en het productieproces te optimaliseren.

#middleware

middleware
Ook behoefte aan middleware?

Neem vrijblijvend contact